sunnuntai 17. elokuuta 2008

Ja tarina jatkuu...

En ollut hirveän iloinen siitä henkisestä puukosta, jonka olin löytänyt kylkiluideni välistä, vaikka toisaalta, seniorin julkinen avautuminen tiesi sitä, että meikäläisen oma homáge muiden silmissä nousisi kohisten. No, tuon seuranneen päivän kahakoista voisi kertoa jo ihan omat satunsa, mutta koska tarinan pitää kuitenkin jatkua, niin todettakoon nyt lyhyesti, että kyllähän siitä oma hampaiden kiristelynsä seurasi, mitä jatkui koko päivän, kuitenkin siten, että kaikki pidettiin pinnan alla. Itse käyttäydyin kuin en olisi edes tietoinenkaan asiasta, päinvastoin, olin sitäkin ystävällisempi:) Miksi paljastaa että tiesin kaverin tietävän… Pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä. Harmi vain, että vastapuolikin oli ilmeisesti tutustunut Sun-Tzun epistolaan, ja tästä seurasikin ankara veitsienheittokisa, jossa teräaseiden virkaa toimittivat ironia ja sarkasmi, huumorilla naamioituna. Itse tiesin hänen hänen tietävän, hän korkeintaan arvasi meikäläisen luulevan hänen tietävänsä. Varsin mielenkiintoista.

No, palatakseni varsinaiseen juoneen, ohjelmassa oli siis jo ensimmäiseltä lukukaudelta tuttu Tandem event, jossa ”kokeneet” peer networkerit ottaisivat jonkun uusista opiskelijoista siipiensä suojaan. Itse tapahtuman alkaessa porukka alkoi valua jonossa pääaulaan, ja itse luonnollisesti asemoin vaununi heti oviaukon välittömään läheisyyteen, josta pääsisin tekemään valintaliikkeet nopeiten. Ja tällä kertaa meikäläisellä olikin mielessä vain yksi maali, jonka havaitsinkin jonon loppupäässä. Juttelin samalla kohteliaasti muille, vaikka pidin silmällä ranskattaren etenemistä jonossa. Positiivista oli se, että mimmi oli luvannut jo orientaation jatkoilla olevansa meikäläisen pari. Negatiivista taas oli se, että olin melko varma että tuo keskiviikon väärinkäsitys olisi kumonnut kaikki aikaisemmat lupaukset!

Olin kuitenkin varma että pystyisin hoitelemaan tämän casen. Tyttö oli sisällä. Päätin käyttää itsevarmuuden ja jonkun naurettavan sukkeluuden yhdistelmää (mikä tekee normaalisti 25-50 pistettä damagea, riippuen vastustajan armorista). Astuin leuka pystyssä tytön näkökenttään, ja tajusin lähes välittömästi olevani pahemmassa kuin pulassa! Säihkysilmällä oli ilmeisesti auto-frost aktivoituna, koska pystyin hädintuskin näkemään juuri huurustuneen hengitykseni läpi! Kimuli loi meikään puhdasta lyijyä läpäisevän tuijotuksen, jonka jäätävyys oli sitä luokkaa, että jopa jääkarhu olisi värissyt vilusta! Tämä katkoi seuranneelta hyökkäykseltäni jo parhaimman terän, ja ilmeisesti tytön evade-abiliteetti oli luokkaa +130 %, koska kaikki yritykseni menivät ohi oikealta ja vasemmalta! Ei kai sitä kukaan nyt noin pitkävihainen voi olla!!! V***u! Yritin viimeisenä tekonani jäljitellä jonkunlaista koiranpentuilmettä, mikä ikävä kyllä meikän tapauksessa päätyi näyttämään lähinnä molossikoiran takapuolelta, ja tulos oli tietenkin arvattavaa luokkaa! Tappioon alistuneena hävisin nopeasti paikalta, mutisten jotain siitä, että olin luvannut appiukolle mennä sen kanssa karsimaan anoppilan koivikkoa. Perkelesaatana!!!

Kaikilla suurilla sotakomentajilla on aina varasuunnitelma vihollisen yllätyshyökkäyksen varalle, mutta itse en nähnyt B-suunnitelmaan kuuluvia hispaanoja lähimaillakaan! Oli siis C-suunnitelman aika! Pahaksi onneksi suurin osa tästä suunnitelmasta muodostui improvisaatiosta ja reaktionopeudesta, koska parinmuodostus oli jo täydessä vauhdissa! Kvalitatiivisen strategian epäonnistuessa päätin kompensoida kvantitatiivisella suorituksella, ja loppujen lopuksi onnistuinkin parit…pariutumaan itärajan takaa kotoisin olevan Alinan kanssa. Ja koska pitihän tästä jotain profittiakin saada, niin siinä hetken jakomielisyydessäni otin myös toisen tandem buddyn, Annin, joka oli ilmeisesti kotoisin Jordaniasta.

Aktiviteettien jälkeen sisäpiirille oli luvassa vielä Bonnien läksiäiset yliopiston välittömässä läheisyydessä toimivassa baarissa, The Loftissa, ja jostain syystä sain myös kutsun sinne. No, hauskaahan sielläkin oli, tosin se sama säilänvääntö ja hampaiden kiristely jatkui myös siellä.

Seuraavana maanantaina oli lukukauden viralliset avajaiset bisneskampuksen ulkopuolella, jossa paikalla olivat kaikki vähänkin virkaatekevät ja muut hihhulit, ja siellähän palkittiin myös ne ”puunaamaisimmat” networkaajat suurien puheiden saattelemana. Odotin jo upouuden BMW:n avaimia, mutta sainkin vain lasikuulan jonka sisällä oli pienoisyliopisto, sekä kunnian soittaa kanslerin kanssa kellotornin kelloa. Suosionosoitus, joka oli tätä ennen suotu vain viidelle yhtä vähäonniselle. Tein samalla myös tuttavuutta networkaajien uuteen koordinaattoripäällikköön, Sabrinaan. Eihän sitä tiedä että milloin moisista kontakteista on hyötyä:)

Loppuviikko menikin sitten joko töiden tai koulun merkeissä, mutta torstaina oli luvassa ensimmäiset futispelit omassa porukassa. Ja joukkueen perustaja/kapteeni/meikäläisen mukaankutsuja sattui olemaan arvatenkin… Niinpä niin, juuri SAMA tyyppi jonka kanssa olin mitellyt verbaliaani aikaisemmin! Tosin eipä tiennyt jannu etukäteen, kuinka kivuliaaksi tuo kutsu sattui osoittautumaan.

Asetuimme eri puolille (sattumaa vai ei?), ja pistimme pelit käyntiin. Ja vaikka kaveriporukassa pelattiinkin, niin kyllähän se on sanomattakin selvää, että kun on uroksista kysymys niin testosteronin ylituotanto on käynnissä heti alusta alkaen, oli lajina sitten ristipisto tai perhosuinti! Vajaan vartin pelin jälkeen yksi vastapuolen pelaajista yritti karata keskeltä läpi, epäonnekseen meikän vahtivuorolla! Olin juuri saanut itseni vauhdikkaaseen sivuttaisliikeeseen, joka risteäisi hyökkääjän kanssa kurssilla 14-30. Pistin alitajuisesti merkille että reviirilleni tunkeutuja näytti yllättävän tutulta, ja ilmeisesti kuolemaa kerjäävä hyppyrotta kuulikin pikajunaa muistuttavan puuskutukseni! Hän käänsi päätään, ja näin jo tutuksi tulleet silmämunat, jotka pullistuivat kauhusta nähdessään nopeasti lähestyvän brontosauruksen sivupersoonan!!!

KREEGAH!! Lumppujussi onnistuikin kuitenkin jarruttamaan viime hetkillä siten, että läpijuoksun sijaan pyyhälsinkin hänen editseen etäisyydeltä, jonka mittaamiseen olisi tarvittu mikrometria! Ikävä kyllä primitiiviseen karjahdukseeni reagoinut luu-uloke, joka tunnetaan toisissa piireissä myös Rankaisijana, (tai vaihtoehtoisesti meikän kyynerpäänä) otti automaattisesti taisteluasennon ja kohtasi vastustajan leukaluun noin 500-700 kilonewtonin voimalla! PA-TAM!!!

Tästä aiheutui noin 2500-3500 megapascalin paine, mikä puolestaan resultoi siten, että vajaat 75 kiloa aussilihaa löysi itsensä seuraavaksi nurmen pinnasta! Perhana! Jo kääntyessäni olin pahoillani, vaikka toinen puoli meikästä hyppi tasajalkaa ja teki aaltoja! Kylmä totuushan oli se, että kyseessä oli todellakin pelkkä urheilutekninen onnettomuus, pelin tuoksinassa sattunut hieman raisumpi yhteenotto. Tosin tällä kertaa se osui kyllä niin OIKEAAN paikkaan kuin vain mahdollista:) Mutta tehtäköön selväksi, että olin myös OIKEASTI pahoillani. Kaveri näki hetken tähtiä, mutta onneksi (harmi) pysyviltä vahingoilta säästyttiin, ja peli jatkui hetken päästä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Myöhemmin samana iltana oli ensimmäinen yhteinen Tandem Coffeen –nimellä kulkeva tapahtuma, johon kaikki networkaajat ja heidän buddynsa ottivat osaa. Kekkereiden jälkeen osa networkaajista suuntasi keskikeppanoille viereiseen pubiin, The Loftiin, mutta itse ajattelin vanhojen tapojeni mukaisesti passata. Kunnes telomani sankari suoritti toiseksi kohteliaimman eleen, minkä mies voi toista miestä kohti tehdä, ja PYYSI meikäläistä mukaansa oluelle. No prkl, kun kaveri kerta ojensi käden, niin olihan siihen pakko tarttua. Loftissa itse puolestani tein sitten sen kohteliaimman eleen, ja TARJOSIN kaverille kaljan, vähän niin kuin anteeksipyynnöksi jomottavasta leuasta. Ja siinä sitten oluiden äärellä juttelimme kuin parhaimmat toverit, kuitenkin varoen visusti edes sivuamasta aikaisempia tapahtumia, aina keskiviikosta asti. Kuohuva mallas kuitenkin sinetöi äänettömän rauhansopimuksen, ja sanan säilät pistettiin takaisin tuppiin.

Perjantaina vietinkin koululla sitten makeat kahdeksan tuntia, koska kyseessä oli intensiivimuodossa oleva kurssi. Illalla olisi Loftissa ollut (taas) jotkut kekkerit unionin työntekijöille, mutta itselläni oli samaan aikaan asuntolan grillibileet Geegalissa, joten ajattelin skipata työkekkerit. Mutta jo torstaina tuon Tandem-tapahtuman yhteydessä pomoni oli tullut etsimään meikäläisen sieltä reilun sadan opiskelijan joukosta, vain vaatiakseen läsnäoloani kekkereihin, ja vielä perjantaina pomo soitteli kahteen otteeseen perääni, vain varmistaakseen että olen tulossa! Kiiruhdin ikuisuuksia kestäneen luennon jälkeen kotiin, otin hetkeksi osaa grillibileisiin, jonka jälkeen suuntasin sinne Loftiin. Ja paikalla olivat lähes kaikki unionin työntekijät, fitness centeriä lukuun ottamatta. Katselin hetken ihmeissäni ympärilleni. Paikalla oli lukuisia nuoria sihteereitä/assistentteja, siis oman ikäisiäni donnia, joita en ollut aikaisemmin nähnytkään!;) Ensimmäiset kierrokset olivat ilmaisia, mutta itse ajattelin rajoittaa juomiseni maksimissaan kolmeen kaljaan, koska seuraavana aamuna varttui vielä toinen setti 8 h luentoja.

Mukana oli myös hyvä kaverini, Mr. Fijin poika, Ratu, joka työskenteli kanssani aina silloin tällöin, ja hän yrittikin saada meikäläistä juomaan kanssaan, mutta tuloksetta. Mutta sitten kun yhtälöön lisättiin nuo yllä mainitut sihteerinalut, niin johan siinä olisi heikompikin mieli taipunut;) 3 juomaa vaihtui ensin neljäksi, sitten neljä viideksi, viisi kuudeksi… Kello oli about 2015 kun tajusimme olevamme lievässä laitamyötäisessä! Seuraavaksi kävimme kuokkimassa viereissä baarissa olleita helleenisen seuran kreikkalaisbileitä, joissa oli 1000 taalan ilmainen piikki, mutta valitettavasti meidät ”heitettiin” pihalle parin ilmaiskierroksen jälkeen, kun kävi ilmi ettemme olekaan kreikkalaisia. Tosin tämäkin tapahtui Loftin baarimikon toimesta, ja hän lupasi meille (siis minä, Ratu + 6 sihteeriä/assaria/mitä lie maitokannua) ilmaisen kierroksen, mikäli lähtisimme suosiolla takaisin Loftiin. Eipä tarvinnut kauaa suostutella. Ratu tutustutti meikän loistavaan drinkkiin nimeltä Jägerbomb (siis lasi RedBullia+jekkushotti), joka oli lopulta niin hyvää, että päädyimme juomaan niitä 10!!! Jägerit+Coronat+muutama viskikola (Ratun valinta), ja meikän suunnitellut kolme drinkkiä olivatkin vaihtuneet jum***uta kuuteentoista!!! Tässä vaiheessa jo puolet sihteereistä oli tippunut kyydistä, ja Ratukin alkoi osoittaa vakavan juopumisen merkkejä. Kuin sattumalta, myös grillibileiden porukka tuli Loftiin jatkoille, ja bailasinkin heidän kanssaan aina kahteen asti, ennen kuin tajusin lähteä kotiin.

Onneksi olin tajunnut kiskoa loppuillan vettä kuin kameli, joten viiden tunnin päästä tullut herätys ei ollut aivan niin järkyttävä kuin olisi saattanut kuvitella, tosin ei se kyllä ollut sieltä mukavimmastakaan päästä. Luentojen jälkeen ehdin vetäistä kotona tunnin päiväunet, joiden jälkeen olikin vuorossa lähtö entisten kämppisteni tupareihin!!! Juhlien teema oli ”supersankari tai pahis”, mutta itselläni oli ollut aika liian tiukalla, koska teema julkistettiin vain 4 päivää aikaisemmin, ja itse olin töissä+töissä+2x intensiivi, joten en kerennyt asua hankkimaan. Ja sitä paitsi Hulk oli viety;)

Olin aivan poikki jo edellispäivän juopotteluista, puhumattakaan puuduttavista luennoista, ja ajattelin ensin ottaa mukaan vain 3 breezeriä, mutta hetken mielijohteesta otin vielä seuraksi täyden Finlandia-pullon, ihan vain varmuuden vuoksi. V***u mikä erehdys tosiaankin! Siinä vaiheessa kun saavuimme bileisiin, niin jo kaksi ”heroa” oli tipahtanut kyydistä, ja varsinkin juomapelien alkaessa sankareita tipahteli tasatunnein. Pelasimme taas jo synttäreiltäni tuttua syntisen hauskaa (sekä juovuttavaa) korttipeliä. Batman-Tim teki meikäläisestä deitin heti alussa, mikä tarkoitti sitä että kun hän juo, niin minä juon. Seuraavaksi joku älykääpiö pääsi luomaan säännön, jonka mukaan ei saa osoitella sormella, tai joutuu juomaan, ja Tim rikkoikin sääntöä koko loppupelin tarkoituksella, vain jotta saisi meikän juomaan. Tosin tietysti lepakkomies joutui itsekin juomaan samalla, ja tämä kostautuikin hieman myöhemmin. Ensimmäinen peli päättyi saksalaisen Janettin epäonneksi, ja tyttö joutui juomaan sen kuuluisan kuninkaan kupin.

Seuraavan pelin alkaessa Batman oli jo kuutamolla, mutta meikää yritettiin juottaa edelleen. Virhe! Ningning teki Timit, ja deittasi meikän, mutta itse deittasin heti perään Alin, ja kierrosta myöhemmin loin säännön jonka mukaan myös toinen kämppikseni Sharon joutuisi juomaan aina kun itse joisin. Ja vielä perään joku loi säännön, jonka mukaan kaikki joutuisivat juomaan, mikäli hieman juovuksissa (apinan lailla kännissä) oleva viittasankari-Tim joutuisi juomaan. Aika mielenkiintoinen ketjureaktio. Jos Tim joisi, joisi myös Ningning, mikä tarkoittaisi sitä että meikä joisi, ja tällöin Ali ja Sharon joutuisivat myös seuraamaan perässä. Itse tietysti join välillä myös huvikseni tai rikoin muuten vain muita sääntöjä, vain saadakseni Alin ja Sharonin mukaan tunnelmaan (täysin juovuksiin):) Ja tietysti omaa kurkkuani kuivasi edellisillan jälkeen hieman (aivan vietävästi), joten nestettä kului hieman odotettua enemmän (todella reippaaseen tahtiin).
Olin myös tosi ystävä ja yritin saada Carloksen hieman juovuksiin (kaatokänniin), ja tarjoilin
hänelle hieman laimennettua colaa (vodkaa).

Kierrosten edetessä myös Ali joutui juomaan ison kupin, minkä jälkeen hän olikin melko väsynyt (perseet olalla). Ja se Finlandia! Kolumbialaiselle tarjoamaani pientä drinkkiä (tappopaukkua) lukuun ottamatta join itse muutaman kulauksen (koko pullon), ja tämän jälkeen aloin itsekin olla hieman huppelissa (kännissä kuin kala). Tähän kun lisäsi sen tosiasian (surullisen faktan) että jouduin juomaan viidennen (seitsemännen) kierroksen kuninkaan kupin, joka onneksi oli vain puolillaan (aivan täynnä), eikä siellä ollut kuin yhtä (ainakin neljää) eri juomaa, eikä ainakaan kaljaa (no todellakin oli) eikä vodkaa (sitäkin, raakana), niin tunsin itsekin olevani pitkästä aikaa (viimeksi eilen) hyvin, hyvin väsynyt (täysin räkäkännissä).

Lopetimme kemut (infernaaliset juomarallit) pikapikaa tämän jälkeen, koska suurin osa vieraista ei enää jaksanut juhlia (pysyä tolpillaan), puhumattakaan siitä että lepakkomies oli palannut luolaansa (makasi ketarat ojossa). Onneksi saimme Sharonin ritarilliselta (juntilta) poikaystävältä kyydin kotiin, koska varsinkin Alilta oli välillä todellisuus vähän hakusessa (filmi lähes täysin poikki).

4 kommenttia:

Julius kirjoitti...

Siis juttuhan oli kivan asiallinen (ihan hullu)! Ilmeisesti sua on janottanut (viinapiru iskenyt) ihan kivasti. Tekstiä lukiessani saatoin jopa hymyillä (nauraa ivallisesti ja katketakseni) hetken (koko ajan). Vissiin kyseessä oli jonkinlainen kiva kirmailu (Hiirrrrveä nollausparty), jossa maisteltiin myös Suomenmaan väkeviä fiksussa tunnelmassa (perseet olalle). Jos tässä nyt jotain kannustavaa sanoisi (säälistä kehuisi) niin ihan kivasti oot nestetankkausta harrastanu (vetäny niitä perseitä olalle), se on hyvä idea (ihan perkuleen huono) lähteä tuohon päälle treenaan (itkeen malmien ääreen ku mikään ei nouse). Nyt pitää lähteä nukkuun, huomenna aamuvuoro ja kovasti töitä (nukun töissäki) ja hirveällä asenteella tehtaan eduks laitan itseäni likoon (meleko lailla sama vaikka palais koko pulju), pikkusen enää jäljellä (ihan homon pitkä viikko). No se menee onneks nopeasti (Ihan V-I-T-U-N hitaasti) ku on töitä (siellä mitään oo).

Heh, tästä ei pääse ikinä (vaikka heti vois mennä) jos tätä jatkaa, tämä on niin hauskaa (ihan syvältä)

Palaillaan, oot sie ihan hyvä (läski lahna) jätkä ;)

Joona "Crocodile Dundee" kirjoitti...

On se kiva ku Jukka kirjottelet tänne (kun ei susta pääse eroon kirveelläkään). Mukava kuulla (kiinnostaa kuin kilo multaa) että sullakin on hauskaa (itket kateellisena) kun lueskelet näitä mun loistavia (niin, siis aivan LOISTAVIA) tarinoita (kännisiä jorinoita).

Just mietin pari päivää aikasemmin, että se pub crawl oli taas ensimmäinen kunnon dokauskeikka pitkään aikaan, mutta hyvinhän sitä tuli tossa taas otettua takasin menetettyä nuoruutta... eiku siis edellisiä kuukausia.

Tulipahan taas mieleen että ite olin melko suomalaisella linjalla, kun en mitään asua hankkinu noihin naamiaisiin. Oli tuollakii loppujen lopuks 5 tyyppiä ilman asua, mutta teeman mukaisesti pukeutujia oli 13. Suomessa vastaava lukema olis joko 18/0 tai parhaimmmillaan 16/2, ja silloinkin toinen (meikä) olis mustanaamio ja toisella (make) olis tyhjä mäyris päässä.

Mut eipä voi hirveesti avautuu, kun ite kunnioitin tota kotimaan linjaa, tosin oli mulla nyt ainakii kohtalainen syykin sen aikataulun kanssa:) Tai niin ainakin yritin uskotella itelleni.

Tai muisteleppa Jukka syksyä -06. Ootko koskaan ollu suomalaisten halloween-bileissä missä pukeutujia olis ollu enemmän ku 3 (niitä mäyriksiä ei edelleenkään lasketa).

Aivan! Mutta sitte oli ne vaihtareitten halloweenit Kourulassa. Lähes kaikki oli pukeutunu (tosin Jorgen kalsariteräsmies ei välttämättä osunu teemaan, mutta yritys hyvä).Taas tais olla vaan muutama ilman asua. Mukaan lukien tietty minä. Ja sinä. Me suomalaiset. Halolla päähän...

Ps. Ite olisin tietty silloin muuten pukeutunu, mutta en viittiny
laittaa sua sinne yksinää ilman asua, koska muuten ne olis nauranu sut pihalle.

Pss. Tosin tais ne nauraa sut joka tapauksessa pyörävajan taakse sillä aikaa kun olin wc:ssä.

Anonyymi kirjoitti...

Hoi hoi!

Kun lähdit austraaliaan niin lpr:ssa pelättiin että vaihtosi menee pilalle jos dietti&olut lakko jatkuisi vielä pitkään, tosin jotkut (isäntä&minä) aavistelivat että otat 9kk kurinalaisen elämän korkojen kanssa takaisin ja dokaat joka vklppu siellä :) Joten onhan se tilanne tultava tarkistamaan ja pistettävä virallinen&puolueeton raportti tänne blogiin kun tulen tarkastamaan kuntosi syyskuussa. 15.9 air china kaartaa sydniin. Mukaan lähtee vanha lukiokaveri ja ainakin alkuun jäämme sydniin ja jossain vaiheessa lähdemme kohti pohjoista kenguruiden perässä.

Pitää törmäillä sitten kunhan saamme kamat heitettyä johonkin. Ensimmäiseen majapaikkaamme sisältyy airport pick-up ja majoitus on ihan siin keskustan kings cross?(en muista) ja jonkun central stationnin lähellä. Pankkitilit ja uudet littymät pitäisi hankkia. Pitäisi jossain vaiheessa saada aikaseksi vaikka skypeily niin voisin kysellä vinkkejä. Ja ala pistämään korvan taakse hyviä työtarjouksia/kämppiä ;) Ja millos meinasit reissata seuraavan kerran. Miltä kuulostaisi reissu itä-rannikolle surfers paradiseen? Tosin balikaan ei ole kaukana ja lentoja saa aika halvalla. Varmaan eka viikko menee lomaillessa täysin ja sitten alkaa työnhaku. Ja kunhan pari vkoa töitä takana niin voisi sitten jo alkaa suunnitelemaan jotain reissua :)

Cheers
Simo

Joona "Crocodile Dundee" kirjoitti...

Oy!

Hah, toi spekulointihan oli ihan odotettavaa, osin jopa julkista:)
Kieltämättä, niinkuin joskus aikasemmin sanoin, nii itellä kävi jossain vaiheessa ennen lähtöä mielessä jopa se vaihtoehto että vedettäis vesikuurilla läpi koko reissu.

Tosin toi oli lähinnä ääripään hakemista, ja tiesin kyllä jo tuolloin että todennäkösyys tolle on yhtä suuri kuin sille että näkisin sikojen lentävän taivaalla neliömuodostelmassa ja puskevan sinistä sauhua ahterista:)

Mutta mutta, kyllä tänne avosylin otetaan kaikki suomalaiset vastaan, varsinkin kun paikallisten taistelijoiden habitus juoma/seuramiehinä (varsinkaan ensimmäisinä) ei oo ehkä ihan sitä luokkaa mihin kotimaassa on totuttu.

Ja sun historias juoma/seuramiehenä (varsinkin ensimmäisenä) tuntien, luulisin että minkäänlainen action ei tule kiertämään meitä sen kauempaa kuin kärpäset lähisiwan takana nukkuvaa puliukkoa.

Kings Cross? Jotenkin en oo yllättynyt että otatte mestan heti niiltä hämyisimmiltä kulmilta:)

Pankkitili & liittymä on helppo hoitaa, mutta kämppä & duuni onkin sitte jo toisen asteen ongelmia. Tosin eiks sulla Simo ollu valmiudet hoitaa baarimikon jobia, koska niistä ja báristoista (siis se kahvipahvi, ei batteri) taitaa olla melko suurta kysyntää.

Ite suunnittelin suuremmat reissut vasta tonne marras-joulukuulle kun koulut on ohi, mutta toisaalta, voishan sitä lähtee kyl jo nyttekii. Cairns ja koralliriutta ei olis paha rasti, tai sitte Uus-Seelanti. Mutta noitahan voidaa kattoo kun ootte paikan päällä.

Cheers mate