keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Satularatkaisuja

Kiamasta palattuamme loppupäivä meni melko nelivedolla, sen verran rankka reissu oli kuitenkin takana. Taisinpa vetää siinä parin tunnin päiväunetkin välissä. Siinä keskiyön aikoihin raahauduin keittiöön raapustamaan jotain iltapalan tynkää, ja törmäsin yllätyksekseni muihin kämppiksiini, jotka olivat juuri lähdössä harjoittamaan jalkapallon jaloa taitoa. Palautumisen ja kasvuhormonin maksimaalisen erityksen kannalta nukkuminen ei olisi ollut mitenkään huonompi vaihtoehto, mutta koska meikähän on tunnettu loistavista päätöksistäni, niin kasvuhormoni sai luvan odottaa.

Koska kello oli kuitenkin VASTA kaksitoista, niin kukaanhan ei ollut vielä nukkumassa, ja nappasinkin Sheikin mukaani naapurista. Suuntasimme broadwaylle, jossa loput pelaajat jo odottelivat. Tarkoitus oli pelata paikallisen urheiluhallin sisätiloissa, mutta jouduimme kuitenkin siirtämään pelit viereiselle katukoriskentälle, koska avaintenhaltija ei päässyt paikalle -get this- poltettuaan liikaa pilveä. Siis mitä v*ttuu, minkälaisten bongiaivojen takii mä vaaransin taas palautumiseni?

Siinä missä viikottaiset futikset koulun joukkueen kanssa ovat samanlaista naama näkkärillä pelaamista kuin Suomessa aikoinaan, niin öisessä mittelössä oli kyllä hehkua kuin rakovalkeassa konsanaan. Omat nimet unohdettiin, ja kaikille evalittiin uusi alias, jota käytettiin koko pelin ajan. Itse olisin voinut olla vaikkapa Jari Litmanen tai Miklu Forssell, mutta kaverit ristivät meikäläisen yksimielisesti ruotsalaiseksi Fredrik Ljungbergiksi. Ja kieltämättä, svedun brändiarvo on kyllä astetta korkeampi, joten en pistänyt pahakseniJ

Jotta yöhön saataisiin jotain jännitystäkin, niin pelin tiimoissa Ali otti Aasian mafian komennukseensa, ja avainten loistaessa poissaolollaan kaverit MURTAUTUIVAT edellä mainittuun halliin:) Sisätiloissa tunnelma nousi entisestään, varsinkin kun yksi kavereista otti aina ehtiessään selostajan vuoron. Menoa ja meininkiä riitti vaikka muille jakaa heti alusta asti. Kirjaimellisesti. Vastustajan avaussyöttö, ja ruotsalainen oli heti tappituntumalla ottamassa miehestä mittaa. Nopea pallonriisto ja Ljungberg läksi liikkeelle kuin LEHMÄ MAKUULTA! Muutama ristiaskel, HIRRRRVITTÄVÄ kanuuna boksin reunalta ja vastustajan maalivahti kyselee varmaan vieläkin sen asteroidin rekisterinumeroa! DEN GLIDER IN, DEN GLIDER IN, DEN GLIDER IN MÅL IGEN!!!

Ja peliä kulunut reilut viisi sekuntia, pariviikkoisen pelihistorian nopein maali! Läksin jolkottelemaan kohti omaa päätyä, loihtien pienen hymynkaaren kasvoilleni, vain kohdatakseni koko muun joukkueen, joka kirjaimellisesti hautasi meikäläisen iloiseen massavyöryyn! Tämän jälkeen jokaista maalia seurasikin mitä sirkustemppumaisemmat tuuletukset, joista mikä tahansa olisi päätynyt Mestareiden liigan top-vitoseen! Ilo oli ylimmillään, ja kaikki nauttivat joka hetkestä! Tälläistä sen pelin pitäisi olla koko ajan!!! Kaikki huvi loppuu kuitenkin aikanaan, ja hiljaisen hälytyksen mukanaan tuomat vartijat saivat jengin ottamaan jalat alleen nopeammin kuin ääneen lausuttu vihjaus gestaposta juutalaisessa kulmabaarissa. Silmänräpäyksessä suoritettu evakuointi onnistui lähes täydellisesti, jouduimme kuitenkin viettämään hiljaisen hetken muutaman menetetyn juomapullon vuoksi. Ne tulisivat todennäköisesti nokeentumaan Treblinkan polttouuneissa. Snif.

Jatketaan urheilulla. Aikaisemmista töppäilyistä jotain oppineena päätin vihdoin pitää lepoviikon raudan kurittamisesta, ja ajoitin taukoni tuon lomakeissin alkuun. Toki aktiivinen lepo on hyödyllisyydessään täysin passiivista (vuode)lepoa paljon parempi vaihtoehto, joten tietenkin löysin itseni keskiviikkona salilta tekemästä pumppijumppaa. Eli kyseessä oli pienillä painoilla tehty, lähes kuntopiirin omainen voimistelutuokio, lähinnä edes jonkinlaisten lihaspaineiden ylläpitämiseksi ja palautumisen vauhdittamiseksi. Tällä kertaa päätin myös kokeilla harvinaisempia hifistelyliikkeitä joita tulee muuten harvemmin tehtyä, vaikka niitä tulee aivan liian usein nähtyä muiden sankareiden ansiosta.

No, siinä puolen tunnin kohdalla vartuin juuri ristitaljan vapautumista, kun kaksi, yllättäen tank toppeihin pukeutunutta kynäniskaa väänsivät KOKO PAKALLA PAKKOTOISTOJA OJENTAJATALJASSA! Vartuin kuitenkin kaikessa rauhassa kun aasit viimeistelivät sarjansa, ja siirryin itse paikalle tekemään taljahaukkaria ja -ojentajaa lähes supersarjana, tosin koko pakan sijasta meikälle riitti tällä kertaa reilu kolmannes. No, olihan se arvattavissa, että kyseiset kääpiöpainot kirvoittivat edellä mainituissa koipeliineissa supatustuokion aikaan, ja siinähän kuikelot keikistelivät rinta rottingilla vieressä.

Seuraavaksi siirryin vielä mystisempään liikepariin, ja rupesin tekemään samassa taljassa vuorotellen takaolakesoutua ja lat-pullia, joista jälkimmäinen muistuttaa tietyssä muodossa juuri tuota ojentajapunnerrusta Ja eipä aikaakaan, kun toinen edellä mainituista lokinpojista tuli pällistelemään siihen viereen ja rupesi blingit helisten ohjeistamaan, että ei sitä ”ojentajataljaa” ihan noin tehdä. Loin kurahousuun elämään kyllästyneen katseen, mutta annoin iiliäisen kuitenkin havainnollistaa että missä asennossa ne kädet pitää olla ja miten niiden on tarkoitus liikkua.

Seuraavaksi mestari päätti antaa vielä esimerkkinäytteen, ja jokin näkymätön voima selkeästi kuitenkin P-A-K-O-T-T-I kanankoiven lataamaan taas sen taljan v***u täyteen (sen sijaan että se olis käyttäny vaa niitä mun asettamia painoja)! Mutta eihän se kapula mihinkään liikkunu, vaikka melko kiitettävästi se perskarva yritti sitä kyllä nykiä ja raastaa joka suuntaan. Päästin syvääkin syvemmän huokauksen MAHDOLLISIMMAN SUUREEN ÄÄNEEN, ja siirsin kevyesti tän naama suhteellisen punasena ähisevän orangin sivuun. Otin taljan suonikkaisiin käsiini, LUOTUANI ENSIN JÄÄTÄVÄN TUIJOTUKSEN KYNÄNISKOIHIN, ja väänsin sillä muutaman esimerkkitoiston, selostaen samalla että miten se liike tuli oikein suorittaa. Toki ko. paino oli meikäläisenkin hennoille siimoille lähes kuolettava, mutta yritin antaa pennuille vaikutelman massiivisuudestani, ja työskentelin täysillä pitääkseni pärstäni peruslukemilla, samalla yrittäen häivyttää ohimoille aineellistuvat hikikarpalot pelkällä tahdonvoimalla.

Demonstroituani tämän jälkeen vielä lat-pullin ja ojentajataljan eron, huomasin taustalle kerääntyneen useamman kynäniskamaisen silmäparin. Ja ennenkuin huomasinkaan, niin olin tilanteessa, jossa pidin noin kymmenelle suomuniskalle vajaan kahdenkymmenen minuutin paneelikeskustelun alan parhaista liikkeistä ja niiden oikeista suoritustekniikoista (jotka eivät yleisestä uskomuksesta huolimatta sisällä massiivisia heijareita/avustajaa/panssariketjuja).
Jopa yksi salin trainereistakin istui taustalle, ja jälkeenpäin vitsailtiinkin ankarasti siitä, että kuinka kauan kestää ennen kuin meikä pitää luentojani ko. lafkan palkkalistoilla;)

Tuli muuten noista loistavista päätöksistä mieleen viime viikonloppu. Mulla olis ollu tuona harvinaisen hehkeänä lauantai-iltana kuumat treffit erään hottiksen kanssa. Kyllähän te varmaan tiedätte, tyhjä kämppä, romanttinen leffa, jotain naposteltavaa, ehkä pullo Rosemount Shirazia (jos olet köyhä/maksanut juuri vuokran/salikortin, niin osta vaikka El Tiempoa, kunhan laitat sen siihen hienompaan pulloon, tai kaatelet laseihin vaikka vessassa, ei se lotko sitä eroa kuitenkaan tajua, kunhan muistat mainita että vuosikerrassa löytyy), suklaista jälkiruokaa ja sen jälkeen ehkä hieman s… Noh noh, ei nyt mennä kuitenkaan liian pitkälle.

Sitä paitsi, jos nyt ollaan ihan rehellisiä, niin harvoinpa mun treffejä voi kyllä kuvailla kuumiksi, koska A) ekaks pitäs järjestää ne treffit, joilla en oo siis ollu vuosiin, B) sinne treffeille pitäis saada ilmeisesti joku toinenkin osapuoli mun lisäks ja C) jos sinne joku eksyykin, niin se on joko vahinko tai joku nahkatukkanen norsu. Ja kuumaa siellä ei oo muu kuin meikän syliin kaatunu kahvi. Tosin nyt kävi ilmeisesti joku onnenkantamoinen, koska vastaanotin kutsun moisille kinkereille tilastollisita todennäköisyyksistä huolimatta. (No joo, ei se misukaan ollu ite asiassa niin hot, mut oli sillä kuitenkin NAAMA, josta löyty ainakin tarvittava määrä ruumiinosia, vieläpä suhteellisen oikeilta paikoitusalueilta. Eikä se tällä kertaa painanut enempää kuin meikä… Ainakaan paljoa).

Lauantait alkaa mulla yleensä luennoilla siinä yhdeksän pintaan, mikä jo sinänsä kuulostaa todella hyvältä, mutta onneks tällä kertaa olin tavallista paremmassa asemassa, ja ysin sijaan mun pitikin olla töissä JO SEITTEMÄLTÄ! Mikäs sen miellyttävämpi tapa aloittaa viikonloppuamu, varsinkin kun edellinen ilta veny taas jonnekin aamukolmen kieppeille. Siitä ei muuten kannata kysyä sen enempää.

Töiden jälkeen hipsin sitten tasan ysiltä aamutokkurassa sinne luennolle. Ensimmäiset 30 minuuttia tuntuivat jo ikuisuudelta, varsinkin kun silmäluomiini tuntui liimaantuneen lyijypainot joita en ollut aikaisemmin huomannut. Katselin luokan seinällä olevaa, ilmeisesti Franz Hermlen und Sohnin 3-pisteistä, saksanpähkinäpuusta valmistettua monatslaueferia, ja mietin kuinka monta välikuolemaa mahtuisi tämän hetken ja kello viiden väliin. Jännityksen helpottamiseksi voin kertoa, että vastaus oli aivan liian monta.

Samoin kuin ruotsinlaiva saapuu Turun satamaan, niin tulin itsekin hitaasti luovien siihen tulokseen, että eipä sillä luennoitsijalla taida tänäänkään olla mitään sellaista sanottavaa, mikä jotenkin ratkasevasti muuttais mun maailmaa, joten tein ainoan hyvän ratkaisuni aikoihin, ja nostin ankkurini, seuraten styyrpuurin myötäistä sivutuulta aina kotisatamaan asti, jossa onnellisesti vedin peiton korvilleni ja vaivuin autuaaseen uneen joka oli täynnä kesäisiä viljatuot…peltoja ja uhkeita skandinaaviamatsoneja.

Heräsin siinä kolmen kieppeillä, vain palatakseni täysin purjein viimeiselle luentorykäykselle, jossa käsiteltiin tärkeimmät aiheet, eli tulevan kokeen kokoonpano. Tän jälkeen mulla vierähti yliopistolla vielä pari tuntia, kun tehtiin kavereitten kanssa yhtä toista harkkaa, vaikka meikän mielessä oli kyllä tulevien deittien läpikäynti uskollisen Nokiani välityksellä.

Siinä sitten vähän ennen kasia astuin porttikongista Geegalin pihamaalle, tarkoituksenani sukkuloida suihkun kautta Giorgio Armanin tuoksuisena kohti illan notkeaa päätepistettä, ja mun tarkotushan EI OLLU TODELLAKAAN HERÄTÄ SEURAAVANA AAMUNA YKSIN!

Pihalta kantautuva musiikki ja puheensorina kuitenkin rekisteröityivät tajuntaani, samoin kuin vastaprässätty Paul Smithin pystyraidoin kuvitettu paita. Portin sulkeutuessaan päästämä kimeä helähdys häipyi suviyöhon, ja pitkälle kolmattasataa dollaria kustantavan, täydellisesti istuvan ja rintakarvat sekä hopeisen Di Lecce -laattakorun paljastavan paidan omistaja työnsi lähes jääkaappikylmän Heinekenin kouraani. Tuijotin hetken hollantilaista mallasta. Pinta kuohui vielä etiketin tasolla. Nostin katseeni hitaasti, ja tuijotin huurteisen viljatuotteen tarjoajaa vakaasti alta kulmien.

”Mate?” Valkoinen hammasrivi välähti hymyyn. Yritin pitää pokkani, mutta se oli jo myöhäistä.
Repesin nauruun. Vaihdoimme Sheikin kanssa miehekkään portsarihalauksen, ja astuimme rinta rinnan peremmälle. Sheikin kämppiksellä, ranskalaisella kutritukalla oli synttärit, ja menohan oli taas sen mukaista. Nieleskelin hitaasti oluttani, ja yritin parhaani mukaan väistellä ranskalaisneitojen utelut illan suunnitelmistani.

Kyllä, mua olis houkutellu niiden seura. Varsinkin ne pitkävartiset nahkasaappaat hiveli mun mieltä. Mutta ei, en todellakaan ollut valmis vaihtamaan varmaa nakkia mihinkään kännissä suoritettuun lottoamiseen. Varsinkin kun tiesin että siinä tulis olemaan yks S**TANAN ISO MUTKA MATKASSA!

Vaikka sen lagerin saadessaan on aina niin iloinen, niin ennen kuin sitä huomaakaan, niin se on jo väljähtänyt, ja siitä eroon pääseminen alkaa yhtäkkiä ollakkin prioriteettilistan kärjessä. Jännä juttu, sama ilmiö toistuu muuten yleensä naisten kanssa. Kurtistelin kulmiani moiselle ilmiölle, ja suuntasin suihkuun huuhtomaan päivän kuonat herkältä hipiältäni.

Astelin uudestaan pihalle, tällä kertaa tosin suihkunraikkaana, ja juuri siltä edellä mainitulta giorgiolta tuoksuen, kun jouduin uudestaan täsmälleen samanlaiseen väijytykseen! Tosin tällä kertaa rintakarvat vaihtuivat samassa paikassa sijaitsevaan, syvääkin syvempään uurteeseen, kaulakoru oli astetta kimaltelevampi, Tommy Bahaman loafereiden paikalla olivat todennäköisesti Marciano Taniksen valmistamat, säärtä himokkaasti nuolevat lateksisaappaat ja mikä tärkeintä, tällä kertaa sen Heinekenin pinta hipoi korkeuksia reilusti etiketin yläpuolella.

Olin kuitenkin vakaasti päättänyt pysyä alkuperäisesssä suunnitelmassa, mutta viimeistään neljännen Heinekenin kohdalla tajusin, että mun pitäs olla h**vetin nopeesti jossain aivan muualla. Rykäisin kuuluvasti, pahoittelin poistumistani donnille ja olin jo astumassa takavasemmalle kun Sheik saapui paikalle. ”Mate?”Kommunikointimme oli lyhyttä mutta selkeää. Sain osakseni epäilevän katseen. Nyökkäsin huomaamattomasti sivummalle, ja selostin kaverilleni että tilanne oli nyt vähintään Defcon-3.

Tosi kaveri ymmärtää aina, että silloin kun mimmi on kuuma, niin miehen täytyy toimia. Miesten maailmassa muita perusteluja ei edes tarvita, kun on mentävä, niin on mentävä. So simple is that. Mutta vielä parempi kaveri pystyy asettamaan tuonkin kyseenalaiseksi. Bro´s before ho´s.

Ja jotenkin niin ennalta arvattavasti, löysin itseni tunnin päästä Cargosta, sen sijaan että olisin ollut jossain muualla. Ja tästä sain korvaukseksi sitten pari melko tulikivenkatkuista palautetta siihen samaiseen Nokiaani. Ja jos en ollu vielä tarpeeks tyytyväinen tähän, nii TOTTA H**VETISSÄ MÄ PÄÄDYIN SITTEN KOTIIN YKSIN!

Sen voin kyllä kertoo, et mikäli yrität synttärisankarin hyvännäköstä kaverii, tapauksessa jossa ko. laitoshoitoa kaipaava päivänsäde on ite kiinnostunu susta, nii tolla suhteella ei oo kyllä hirveesti jatkomahdollisuuksii, ainakaan sun oman pääs ulkopuolella. SIITÄ HUOLIMATTA ETTÄ JOKU ANTO SUN KYLLÄ KOKO ILLAN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ TÄNÄÄN SAATTAIS OLLA JOKU MUUKIN LÖYSÄÄ KUIN PELKKÄ ASIANOMAISEN MORAALI !!!

4 kommenttia:

Julius kirjoitti...

Muah! Ihan ku oisin joskus ennenki lukenu näitä juttuja :D Piti taasen päivittää ja hauskoja tarinoitahan riitti, tosin oisko puoletkaan tosia, tiiäppä sitä.

Niinku varmasti LUULET siellä pallon huonommalla puolella, että Team Massin toiminta ois rajottunu vain siihen ekan kirjaimen säälittävän jumppailuun siellä juuri toisella puolen palloa (ja siihen turhaan pousailuun itteä pienemmille), olet väärässä. Tämä team on tietty ollut enempi ja vähempi MaSs, nyt ehkä pikkuhiljaa jo MASs ja kohta on kaikki messissä --> MASS. Toivottavasti uppos. Jesse dieettailee ja orastavasti koittaa jo jotain liikkumista harrastaa ja Makeki on nähty Spartalla ja Sykkeellä, ehkä toivo ei oo vielä menetetty.

Mutta jos itestäni puhun, niin täytyy vain sanoa, että ei ole tapana pitää liikaa melua itsestään. Tyhjät tynnyrit kolisee tunnetusti eniten. Huhtarissa on käyty (huomaan myös käyttäväni monikkomuotoa pelkästään itsestäni, kai oon jo sen kokonen että julkisissa kulkuneuvoissa mua laskutetaan kahden edestä ja uimahalliin yms. joudun ostamaan perhelipun) varsin paljon ja ei kaduta yhtään. Oon kokeillu sitä että jos tulokset kasvas paremmin ku niistä ei puhu...no paskat ne kasva.

Alaselkävaivojen takia jäi mave ja kyykky hetkeks taka-alalle ja muutenkaan en oo treenannu niitä ihan niin kovasti ku keväällä (annan tasotusta muille). Yläkroppa sentäs on saanu kovaaki hittiä, ostin ne rannetuet ja pena paukkuu! Tosin en jaksa kerrata tuloksia ku ne jo mesessä kerroin. Tosiasiahan on, että sulla ja muilla lukijoilla iskis syvä masennus saman tien jos kertosin. Ja haluaisin mielelläni nähdä livenä sen sinun ranteiden viiltelyn, menee hyvä ohjelmanumero hukkaan jos se tapahtuu siellä.

Nyt ku tuon penkin saa hivutettua taas sille tasolle, ettei enää tulos nouse ni vaihan penkin ja vinopenkin roolit treenissä toisinpäin, vinopenkki tangolla ja penkki käsipainoilla. Dippi säilyy ja leuat myötä- tai vastaotteella, molemmissa joku säälittävä kiekko vyössä lisänä. Kuulemma hyviä liikkeitä. Tosin leukojen vastaote laittaa olakkeen napsuttaan ku vanhan kaappikellon ni pitää vähä varoa. Leveyttähän sitä ei oo koskaan liikaa, kohta joutuu ovista mennessä meneen kylki edellä ettei lähe karmit mukaan. Hauiksen selkätreenissä vaihan tankomuotosesta alaselkäheijarista ylätaljaan, muistuttaa leuanvetoa ja kyynärpäät tulee eteen. Seki kuulemma hyvä, kato Hulkin treenivinkit www.gym-tv.fi.

Paino ei vielä puntaria hajota, eli vielä ei hidasteta. Päivisin salivaaka näyttää jotain max. 92,5:ttä ja jos aamupainon mielii saada jonneki 95:een (ilman sitä roikkuvaa jalkapalloa vyötäröllä) ni syötävää pitää metsästää Kourulan metsistä lisää(tai sitte vain valintatalosta).

Mitähän sitä vielä sanois, noista naisasioista tai treffeistä en osaa sanoa mitään. En tiedä niistä mitään. Ja en vain osaa. Sorry ;)

Joona "Crocodile Dundee" kirjoitti...

Ahahahahaaaa!!!

Kyllä sussa Jukka on menny potentiaalinen, lukijoiden nauruhermoja kutkuttava ja LIHAVA lokinpitäjä täysin hukkaan!

Kyl noita sun pitkiä kommenttejas lukee aina niin mielellään, ja varsinkin tämänkertanen ylitti taas itsensä ja odotukset, hyvä reboundi sille ettei oo miestä aikoihin näkyny:)

Uusimpien päivitysten mukaan Makea ei oo alustavasta spurtista huolimatta kovinkaan usein Spartalla nähty, se on keskittyny enempi putterin heilutteluun rangella. Ja kuulemma muuallakin...

Palautusmista tärkeämpänä se pitää omaa tasotustaan, ja mikäli se lyö yhenkin bogin, nii draiveri löytyy seuraavaks mettästä!

Bullan kohdalla operatiivisena sanana toimii "koittaa", ja erittäin osuvasti onnistuit valikoimaan adverbinkin , joka jo itsessään kertoo toiminnan MASSIIVISEN luonteen.

Sua on Jukka jo vuodet laskutettu kahen eestä, (jos et oo sattunu huomaamaan, mm. ite maksan bussiin vain euron ja Kouvolan junaan kympin. Et oo varmaan miettiny et mikset koskaan saa kakskymppisestä mitää takasin. Edes siellä bussissa)mutta syynä on kyllä aivan toisenlainen leveys mitä kuvittelet. Sen PainonVartijoista saadun kuukausikirjeen pitäs kyllä sytyttää jotain lamppuja.

Yleisesti ottaen, Mave ja kyykky on muutenkin liikkeitä joita kannattaa salilla välttää kuolemaan asti, koska ne saattaa aiheuttaa vahingossa vaikkapa huomattavaa K-E-H-I-T-Y-S-T-Ä!

Sitä vastoin biitsilihaksia stimuloivien harjoitteiden,kuten juuri mainitsemasi penkin krooninen hinkkaaminen ja elintärkeiden hauislihasten jatkuva tykitys ovat avainasemassa kesäkautta ajatellen, varsinkin Suomen subarktinen ilmasto huomioon ottaen.

Hulkilta löytyy muutenkin hyviä treenijuttuja, kuten Fastin sivuilta yleensäkin.

Hulkin oma treeniblogi on kovaa kamaa, kuin myös Faidran aka Kaisa Jaakkolan ja Mari Tirroniemen vastaavat. Suosittelen lukemaan. Siinä missä Hulk(ki) kertoo enempi treeneistä, nii tytöt kertoo salitreenaajan ajatusmaailmasta
ja muusta elämästä.

Ps. Siinä missä te muut meette alaspäin, nii huhujen mukaan Pete "Petri" Pitkänen on ruvennut kolistelemaan rautoja siinä määrin, että saattaa jonkun paikka Team (M) assissa olla uhattuna. Peten korkeaa motivaatiota kuvastaa hyvin se, että rautaisessa kunnossa oleva adonis on jo ruvennut harrastamaan miehen kehonrakennusuraa tukevia kakkoslajeja, kuten spinningiä ja hydrobicia.

Erään nimeltä mainitsemattoman Lappeenrantalaisen podarilehden haastattelussa samainen Herkules oli todennut kylmänviileään tyylinsä: "Mikäli rauta nöyrtyy odotettuun tahtiin, niin kilpalavojen kutsua on vaikea välttää."

Epäselväksi jäi ainoastaan se, että kuka oli miehen itsensä mainitsema punatukkainen läski, joka saa kuulemma kyytiä koko rahan edestä, mikäli joskus samalle salille eksynee...

Julius kirjoitti...

Ha HA HA!

Että tuo sinun dissaamises jotenki taas kuulostaa vain ihan samalta mitä kuulin JO ala-asteella ku luokan kovimmat kiusas luokan
h-e-i-k-o-i-m-p-i-a. Ja ei Joona, EN ollu se luokan heikoin! Tosin en onneks myöskään se mopoja rasvaava pilottitakkinen luokan koviskaan, joka lauantai-iltaisin kylille lähtiessään kastoi keskisormensa sillipurkkiin ihan vain kohottaakseen jo ennestään hurjaa statustaan naistenmiehenä.

Tosi on, että Pete on varmasti kovasti menossa edelle joistain tiimimme jäsenistä (en nyt rupea erittelemään kenestä), mutta voinen huomauttaa taas, että KUKAHAN lienee SE sikaniska joka hommasi puolelle Lappeenrantaa mömmöt (siis väärinkäsityksien välttämiseksi herat ja maltot, 15 pussia molempia) UFS:n kaupasta? No nimenomaan se läski punapää, vai mikä adonis se nyt onkaan. Ja kuskina toimi tuolloin epäilyttävääkin epäilyttävämpi Herni Rihmakki (nimi muutettu yksityisyyden suojaamiseksi). Eli jos täällä joku kasvaa tai kehittyy ni saa tulla kiittelemään niistä pienistä palopuheista ja kauppamiehen taidoista, joita olen viljellyt ja osoittanut ympäri kampusta. Vai mikä se on, kuulosti ainaki hienolta.

Oon ite lisänny hitusen aerobista, eli jotain 20 min keveitä lenkkejä tms. välipäivinä ja toki salille hölkkään aina. Vähä palauttaa paremmin ja saa happeaki ni nousee se malmiki. Mutta älä huoli, en ano eutanasiaa, en juokse aamulla tyhjin vatsoin. Makea en ole saanu lenkille ku se sano et "siellä on huonot ilmat" ja hän kuulemma harrastaa aerobisensa "ihan muualla" ja luulen että tähän lausahdukseen liittyy joku toisen sukupuolen lenkkikaveri kuin minä.

Epäilen tosin, että sielläkin paikasa X ilmasto on lähempänä subtrooppista kuin kuivaa, eli eikö se oo sama juosta minun kans ulkona sateessa, tä?

Niinku tiedät, minuthan tunnetaan muutenkin kuin kovana naistenmiehenä (Tä? Vain miehiä kavereina). Siis tuolla salin puolellaki maine on jo pelottava, porukka purkaa painonsa laitteista yms. ja pakenee muualle jo pelkästään siks, että tuun venytteleen siihen lähelle. No eilen piti vähän pudottaa itteä maan pinnalle. Tiiät, että kovimmankin sällin on hyvä saada pataansa välillä jne. Ei sitä muuten pysy nöyränä. No eilen olin sitte Suskannu Kylmäsen (nimi muutettu taas) kanssa salilla, tein vain aerobista ja venyttelin ku oli välipäivä varsinaisesta treenistä. ONNEKS siellä ei ollu väkeä paljoa, joku hassu mies. No lopuks piti vähän näyttää muille, että miten sillä juoksumatolla juostaan. Vauhti oli jossain 8,5:n paikkeilla, ja tietyissä olosuhteissa se on aika kova vauhti.

Kiitän luojaa siitä mielenjuolahduksesta, jossa yhdistyi jokin Aku Ankasta tuttu kuva (missä aku lentää juoksumatolta seinään ja sen läpi) ja joku oma lumilautailuun liittyvä kikka sekä tietty aimo annos maineen ja kunnian tavoittelua. Puolessa sekunnissa olin jo toteuttamassa hienoa ideaani, eli HEI tästähän vois slaidata tän maton mukana tyylikkäästi niinku lumilaudalla ikään tonne taakse! Joo ei voinu.

Se matto meni L-U-J-A-A ja voit kuvitella ku tällaselta möntiltä lähtee jalat alta, ni ei tulla ihan matalalta ja kevyesti alas. Seurasi hyvä mätkähdys matolle, joka sinkosi tietty Jukkaa muistuttavan kasan samalla sekunnilla kohti sitä edellä mainittua seinää, ei tosin sinne asti. Hommahan oli tietty ohi parissa sekunnissa ja siitä sitten ryhdikkäästi ylös ja takas juokseen muutamien kahvikupin kokoisten silmäparien tuijotusten saattelemana. Tämä Suskannu tietty rupes heti neuvoon, että "miten siinä juostaan". (No HITTO kai mie tiiän M-I-T-E-N siinä juostaan ja M-I-S-S-Ä on EMERGENCY STOP, piti vain ruveta pelleileen).

Eli taasen ei voida mainetta ku vain parantaa;)

Pete kirjoitti...

No niin, teen saman kuin velivenäläiset joskus 1940-luvun tienoilla eli vastaan tuleen kun suomalaiset kerran aina aloittaa nää saatanan sodat!

Eli minä, Pete "Petri" Pitkänen, olen todellakin alkanut käymään salilla, koska tyttöystäväni voitti minut kädenväännössä viime viikolla! Olen jopa kuluttanut huomattavia summia rahaa "Syke Gym"-nimisen salin palveluihin, mutta eilen tein sen minkä jokaisen miehen pitää kerran elämässään kokea...astuin Spartan areenalle.

Sain sinne mukaani toisen gladiaattorin, jota myös Markissimukseksi kutsutaan. Väänsimme rautaa kuin pienet eläimet (johtuen vain siitä, ettei ne kovinkaan paljoa sitä rautaa jaksa pikkuisilla tassuillaan nostella) ja 10 min. treenaamisen jälkeen huomasimme, että kaikki muut pulkannarun kasvattajat olivat hävinneet paikalta.

No mehän Maken kanssa tietysti ajateltiin, että ollaan kyllä niin kovia jätkiä, että ei ihmekään että meille tilaa tehdään, mutta kun kuulimme hihityksen läheisestä vessasta niin tajusimme mihin ne miehet olivat kadonneet.

Ja kyllä, minä olen käynyt pumpissa, spinningissä ja jopa spinning-pumpissa, koska huhtarin propaganda-koneisto on niin anteliaasti minulle ilmaislipukkeita jaellut (tietty tuohan se nyt lisää naisia sinne saleihin kun tällainen sirkuspelle käy siellä porukkaa naurattamassa). Mutta voin suositella näitä miehekkäitä lajeja myös teille arvon herrat, sillä kyllä siinä on miehuus koetuksella, kun itsekin pyöräilyä harrastavana ihmisenä jää polkemisvauhdissa kakkoseksi vieressä olevalle ylipainoiselle vastakkaisen sukupuolen työjuhdalle (ja en tässä tilanteessa tarkoita tyttöystävääni). Ja kyllä hiki lentää...että ei kun pojat vaan rohkeasti koittamaan riittääkö kantti ja löytyykö niistä mainostetuista lihaksista myös kestävyyttä :)